MTC Vlaanderen

Foto albums

Films

Contact

Maandoverzicht

BEER GAAT MEEVLIEGEN MET DE TIJGERS !

+BEER GAAT MEEVLIEGEN MET DE TIJGERS !

MOTORRIT 15 SEPTEMBER BIKE PARTS

een toer van respectievelijk  60 en 125 km. Inschrijvingen hiervoor bij Bike Parts aan de Lokerenbaan in Zele, op zondag 15 september  van 09 tot 14.00 u. Aankomst op de festivalweide

Piloten 8 euro – duo’s 4 euro – drankje + aandenken inbegrepen – bromfietstocht 4 euro

 

 

Op 14 en 15 september aanstaande slaan de Zeelse jeugd en jongvolwassenen de handen in elkaar met de organisatie van een heuse Dance & Ride for Pieter, een charity event ontstaan vanuit de nagedachtenis aan Pieter Lerno, een Zeelse jongeman die eerder dit jaar overleed aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker.

Be strong,…believe in yourself … was zijn levensmotto en bleek nu ook de aanzet te zijn om een happening op poten te zetten waarbij de opbrengst zal geschonken worden  aan de werking van het Kinderkankerfonds.

Het weekend wordt opgedeeld in twee delen, waarbij op zaterdag 14 september op de festivalweide aan de Tuimelaarskapel in Zele verschillende activiteiten zullen plaatsvinden. Aftrap om 16.00 u met de start van de ‘Be strong battle ‘ , een heuse tienkamp waarbij 15 verschillende teams het zowel individueel als in groep in diverse  disciplines tegen elkaar zullen opnemen . Om 20.00u  zal het sterkste team  bekroond worden met de Be Strong wisselbeker.   Vanaf 18.00 u gaan in de grote tent aan de festivalweide ook de live optredens door , met als opener  Joris D’hooghe , een getalenteerde jonge streekmuzikant ,  gevolgd door Bazz Normann, een eighties rock en new wave band, met  als afsluiter Bram, de Zeelse The Voice  finalist. Om 21.30 u start de jongerenfuif, gekruid door de passage van verschillende Dj’s.

Zondag 15 september staat volledig  in het teken van  wat Pieter Lerno overwegend kon bekoren, en dat was  in hoofdzaak alles wat  voorzien wordt van motoren. Naast de aanwezigheid op het festivalterrein van rollend materieel , is er mogelijkheid tot deelname aan een  bepijlde bromfietstocht of motorrit,

 

MOTORRIT 15 SEPTEMBER BIKE PARTS

een toer van respectievelijk  60 en 125 km. Inschrijvingen hiervoor bij Bike Parts aan de Lokerenbaan in Zele, op zondag 15 september  van 09 tot 14.00 u. Aankomst op de festivalweide

Piloten 8 euro – duo’s 4 euro – drankje + aandenken inbegrepen – bromfietstocht 4 euro

 

Daar zijn in de namiddag  diverse familieactiviteiten plaatsvinden zoals kindergrime, gekke kapsels, foodtrucks en springkasteel .  RBS radio, de regionale zender zal op die dag de happening live uitzenden ( fm 107.0 / 107.4 ) De organisatie heeft op zondag nog een aantal spectaculaire verrassingen  in petto.

Tot slot nog dit, Strongie, de afgebeelde mascotte van de Dance & Ride for Pieter happening kreeg  onverwachts medewerking van de 10e Tactische Wing  van Kleine Broghel, meer bepaald van het 31e Tigers Squadron . De befaamde Tigers  hebben de mascotte  Strongie een vlucht aangeboden met een F 16 , ter ondersteuning van het event. Na deze vlucht zal Strongie  geveild worden , samen met een aantal andere merkwaardigheden, waaronder speciale badges en een oorkonde, dit ten voordele van het goede doel.

 

Voor overzicht van alle activiteiten , zie www.dancerideforpieter.be , of op social media

Terug

JEvents v3.1.7 Stable   Copyright © 2006-2013

Eigen Activiteiten

Geen evenementen

Algemene Activiteiten

Geen evenementen

Doorlopende activiteiten

Geen evenementen

Evenementen

Geen evenementen

Leden Login

Untitled Document
.